Om Asafety

Asafety

ASAFETY har som mål å tilby deres firma de produkter og opplæring deres ansatte har behov for, med egenimport av det meste innen personlig verneutstyr kan vi dekke deres behov i de fleste tilfeller. Vi leverer alt fra hjelmer, fallsikring, redningsutstyr, åndedrettsvern både støvmasker, motorisert PAPR og trykkluftsystemer. Utstyret er fra det helt enkle til det mest avanserte, alt etter hva som er deres behov.

Vår styrke ligger i høy kompetanse innen de forskjellig fagfelt og vi dekker hele Norge og Sverige med våre kursholdere og samarbeidspartnere/forhandlere. Vår primære oppgave er å hjelpe dere med å avdekke hvilket behov dere har av utstyr og tilby dere opplæring der dere jobber, derfor er det vi som kommer til dere og holder kurs og ikke deres ansatte som må reise langt for å bli kurset.

Vi samarbeider tett med flere forhandlere i Norge, kontakt oss for en uforpliktende prat på telefon eller send oss en melding via vårt kontaktskjema på siden så vil vi kontakte deg så raskt som mulig.

Hvorfor velge oss

Vi har høy kompetanse

I vår nettbutikk selger vi alle tenkelige sikkerhetsprodukter

Vi har en stor fast kundeportefølge som bruker oss på produkter og kurs.

Rull til toppen